Belgisch kampioenschap Dildo Werpen 2024

Welkom op Kamping Kitsch, de meest extravagante en uitbundige campingervaring die je ooit zult beleven! Dit jaar is het festival nog groter, gekker en spectaculairder, en we zijn trots om aan te kondigen dat het tweede Belgische Kampioenschap Dildo Werpen terugkeert.

Dit unieke evenement is inmiddels een van de meest besproken hoogtepunten van Kamping Kitsch, en we nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze ongebruikelijke maar hilarische olympische discipline. Het tweede Belgische Kampioenschap Dildo Werpen belooft een dag vol lachen, spanning en plezier te worden. Of je nu een fervent deelnemer bent of gewoon komt kijken, dit evenement is een absolute must-see op Kamping Kitsch Club

Het concept is eenvoudig maar geniaal: deelnemers gooien een dildo zo ver mogelijk en strijden om de felbegeerde titel van nationaal kampioen. De sfeer is vrolijk, de competitie is spannend, en de herinneringen die je hier maakt, zullen je nog lang bijblijven. De regels van het dildo werpen zijn simpel, waardoor iedereen mee kan doen. Het gaat om techniek, kracht en een flinke dosis lef. Deelnemers krijgen een dildo toegewezen en moeten deze vanaf een startpunt zo ver mogelijk werpen. De worpen worden gemeten en de verste worp wint. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor creativiteit en showmanship – spectaculaire worpen en hilarische momenten worden aangemoedigd! Er zijn tevens topprijzen te verdienen! 

Maar het gaat niet alleen om de competitie. Het dildo werpen is ook een sociaal evenement, een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en te genieten van de uitbundige sfeer van het festival.  

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder in, trek je meest extravagante outfit aan, verzamel je vrienden en bereid je voor op een dag vol lachen, plezier en competitie. Het Tweede Belgische Kampioenschap Dildo Werpen is een evenement dat je niet wilt missen. Kom zeker deelnemen, laat zien wat je in huis hebt, en wie weet ga jij naar huis met een nationaal record op jouw naam & topprijzen. Smijt dus verder dan het record van Estee & Ian van vorig jaar!

Pre-registratie BK Dildowerpen

Let wel: dit is een pre registratie om toegang te krijgen tot het event. Dit is geen vaste inschrijving, je krijgt een email of je kan deelnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Kamping Kitsch Club stage: In bed met Hott

Welkom op het stoutste plekje van Kamping Kitsch, waar je wildste dromen werkelijkheid worden! Dit jaar presenteert HOTT & Kamping Kitsch het exclusieve evenement “IN BED MET HOTT”, een unieke ervaring die je nergens anders zult vinden. Hier kun je jezelf onderdompelen in een wereld van ondeugendheid en plezier, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke tijd.

 

Stap binnen in een omgeving die is ontworpen om je zintuigen te prikkelen en je fantasieën te vervullen. In deze speciale zone op de Kamping vind je een luxueus bed dat je uitnodigt om erin te duiken en een onvergetelijke selfie te maken. Maar dit is niet zomaar een bed – het is een bed vol verrassingen en ondeugende momenten, allemaal in het gezelschap van Hott en een hele reeks bekende persoonlijkheden.

Bij “IN BED MET HOTT” krijg je de kans om oog in oog te staan met enkele van de meest verleidelijke Instagram-modellen, OnlyFans-sterren en ondeugende Bekende Vlamingen (BV’s). Deze invloedrijke figuren zijn bekend om hun speelse en gedurfde persoonlijkheden, en ze staan klaar om samen met jou een pikante foto te maken die je voor altijd zult koesteren.

Dit is jouw moment om te schitteren en een foto te maken met mensen die je misschien alleen van sociale media kent. Stel je voor dat je in bed ligt met een beroemd Instagram-model, lachend en poserend voor de camera. Of misschien ben je meer geïnteresseerd in een ondeugende selfie met een van de populaire OnlyFans-modellen, die bekend staan om hun provocerende en creatieve content. En natuurlijk zijn er de BV’s, altijd klaar voor een beetje plezier en gekkigheid, waardoor je ervaring nog unieker wordt.

De sfeer op Kamping Kitsch is altijd uitbundig en losbandig, en “IN BED MET HOTT” belichaamt deze geest perfect. Dit evenement is ontworpen om je te laten genieten, te lachen en misschien zelfs een beetje te blozen. Het is een plek waar je je zorgen kunt vergeten en je kunt overgeven aan de charme en het charisma van je favoriete sterren.


This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.